Content Deventer

Op zoek naar goede content in Deventer? Veel mensen én bedrijven onderschatten de waarde van goede content! Goede website teksten zijn alleen van groot belang voor de bezoekers op jouw website, maar ook voor jouw vindbaarheid in de zoekresultaten van Google.

Zeg eerlijk, hoe staat de content er op jouw website voor? Onderschat jij het ook of was jij al het hoogte van het zeer grote belang van goede content?

Consultant

Maak kennis met onze content specialisten

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Een content strategie waar je op kunt bouwen

Met een goede content strategie valt er ontzettend veel te winnen. Je zult zien dat door het verbeteren van jouw website teksten en het uitbreiden van de content op jouw website verschillende voordelen heeft.

Niet alleen zal jouw website automatisch op meer zoekwoorden gaan ranken, maar ook zullen je huidige posities stijgen en zul je meer bezoekers op jouw website krijgen. Wat uiteindelijk natuurlijk resulteert in meer aanvragen of verkopen.

Benieuwd wat er te winnen valt op content gebied voor jouw bedrijf en website in Deventer? Wij helpen je hier natuurlijk graag bij! Via een gratis adviesgesprek zullen wij alles met je doornemen, om zo tot een mooi plan te komen voor de teksten op jouw website.

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

De content specialist

Ons team van professionele content marketeers schrijven elke dag de beste teksten en mooiste blogs voor onze klanten.

Of het nou gaat om een algemene tekst voor op de homepage van jouw website, een tekst voor op een product- of categoriepagina voor jouw webshop of een SEO tekst voor op een landingspagina. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ingericht op jouw website of webshop.

Hierdoor hoef jij zelf geen uren zitten te tikken in de avonduurtjes of in de weekenden. Onze tekstschrijvers zorgen er voor dat binnen de kortste keren de tekst op jouw website of webshop is verbeterd of uitgebreid. Hierdoor zal niet alleen jouw website beter converteren, maar zal hij ook veel beter scoren in de zoekresultaten van Google.

Daarom raden wij aan om vandaag nog met content marketing te beginnen. Ons team van content marketeers helpt je daar natuurlijk graag bij. Schakel daarom onze hulp als content specialist in Deventer en omstreken in.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?

Wat is content marketing?

Content marketing is een online marketing techniek waarbij het doel is om hele waardevolle content (teksten, afbeeldingen, etc) te creëren voor de voor jou relevante doelgroep.

Met deze waardevolle content, bijvoorbeeld in de vorm van goede websiteteksten, willen we niet alleen de doelgroep bereiken (door middel van goede posities in Google), maar ook aan je laten binden en uiteindelijk natuurlijk converteren, waardoor ze een klant bij je worden.

Het grootste gedeelte van content marketing gaat zitten in het schrijven van teksten. Denk hierbij aan websiteteksten, aan het schrijven van specifieke landingspagina’s voor relevante zoekwoorden waar jij op wilt scoren in Google en het schrijven van waardevolle blogs voor jouw doelgroep.

Door het schrijven van teksten, op een manier waarop Google de teksten nog beter kan lezen en precies weet waar de teksten over gaan, kunnen er hele goede posities behaald worden in Google op de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden.

Wat is onze werkwijze als content specialist

Wij zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele content opdrachten in Deventer en omstreken.

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie.

Hierbij houden we onze klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.