Skip to content
Menu

Affiliate Marketing

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van affiliate marketing voor jouw bedrijf of jouw website? Dan helpen wij jou graag!

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in affiliate marketing. Wij kennen deze markt van beiden kanten, zowel als aanbieder maar ook als publisher. Deze kennis en ervaring hebben wij opgedaan via onze eigen bedrijven.

Hiermee hebben wij namelijk diverse affiliate websites, waarmee wij de producten van andere bedrijven promoten, als zogenoemde “publisher”. Maar ook aan de kant van de aanbieders hebben wij ervaring en weten wij precies wat er mogelijk is en hoe we dit aan moeten pakken om het beste uit jouw bedrijf of website te halen.

Beginnen met affiliate marketing? Wij zijn dé specialist!

Mocht jij verder geen bedrijf of website hebben, maar wel met een affiliate website willen beginnen, dan kan dat uiteraard ook. Wij geven ook advies en helpen mensen met het opzetten van eigen affiliate websites. Wij kunnen je hierbij helpen met het bouwen van een website, het zorgen voor bezoekers via SEO en SEA, maar natuurlijk ook met het uitbouwen van jouw social media.

Neem nu contact op, zodat wij een gratis affiliate adviesgesprek kunnen plannen. Wij helpen je graag verder met al jouw affiliate marketing plannen!

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

 

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is affiliate marketing precies?

Affiliate marketing is een marketing techniek waarbij mensen of bedrijven producten van andere bedrijven aan kunnen bieden in ruil voor een percentage (commissie) van het aankoopbedrag.

Dit kan erg waardevol zijn, voor zowel de aanbieder van de producten als de websites en/of personen die deze producten weer delen om zo commissie te verdienen.

Wij hebben ervaring als zowel aanbieder als publisher, dus wij leggen het je graag uit onder het genot van een kopje koffie om zo te zien wat affilia marketing voor jouw bedrijf kan betekenen!

Het affiliate bureau in Deventer en omstreken!

Neem een voorbeeld aan Nike. Nike is aangesloten bij een affiliate partij waarmee wij met Sneakerplaats ook aangesloten zijn. Nike is in dit geval de “advertiser” (oftewel: aanbieder) en Sneakerplaats is in dit geval de “publisher”.

Wanneer Nike een nieuwe schoen uitbrengt kan Sneakerplaats deze schoen delen met alle volgers die Sneakerplaats heeft. Dit kan via de website, via Facebook, Instagram, etc. Via het affiliate systeem wordt er een speciale link aangemaakt waardoor Nike kan zien dat bezoekers komen of aankopen worden gedaan via de link van Sneakerplaats.

Wanneer iemand die schoen dan koopt, ziet Nike dus dat Sneakerplaats voor deze verkoop heeft gezorgd, waardoor Sneakerplaats nu een commissie heeft verdient van het aankoopbedrag.

De aankoop wordt verder allemaal uitgevoerd en afgehandeld via de website van Nike, waardoor Sneakerplaats niet te maken heeft met voorraad, verzending, klachten en/of vragen van klanten.

Alleen voor het aandragen van de klant voor Nike krijgt Sneakerplaats dus een vergoeding in de vorm van een percentage van het aankoopbedrag.

Dit is zowel voor Sneakerplaats als voor Nike erg rendabel. Sneakerplaats heeft namelijk vrij gemakkelijk een commissie weten te verdienen en Nike heeft een schoen aan iemand die andere deze release helemaal had gemist en dus de schoen nooit had gekocht.

Zo kan affiliate marketing bedrijven sterker maken, aan zowel de aanbieders- als de publishers kant. Ideaal toch?!

Hoe gaan wij te werk als affiliate specialist?

Wij zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele affiliate opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan alleen het opzetten van een affiliate website, het regelen van alle koppelingen en samenwerkingen met affiliate partijen als aanbieder, tot het hele online marketing traject om jouw affiliate website op de kaart te zetten.

Dit is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft en aan welke kant van affiliate marketing jouw bedrijf staat, aan de advertiser of publishers kant.

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie.

Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als affiliate specialist inschakelen?

✓ Wij willen affiliate toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw affiliate campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring in de affiliate marketing wereld weten wij hoe het werkt!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

Goed om te weten!

Klanten aan het woord