Skip to content
Menu

Content

Veel mensen én bedrijven onderschatten de waarde van goede content! Goede website teksten zijn alleen van groot belang voor de bezoekers op jouw website, maar ook voor jouw vindbaarheid in de zoekresultaten van Google.

Zeg eerlijk, hoe staat de content er op jouw website voor? Onderschat jij het ook of was jij al het hoogte van het zeer grote belang van goede content?

Wij helpen je graag met een content strategie waar je op kunt bouwen!

Met een goede content strategie valt er ontzettend veel te winnen! Je zult zien dat door het verbeteren van jouw website teksten en het uitbreiden van de content op jouw website, jouw website automatisch op meer zoekwoorden zal ranken, dat je huidige posities zullen stijgen, dat je hierdoor meer bezoekers op jouw website krijgt wat uiteindelijk resulteert in meer aanvragen of verkopen.

Benieuwd wat er te winnen valt op content gebied voor jouw bedrijf en website? Wij helpen je hier natuurlijk graag bij! Via een gratis adviesgesprek zullen wij alles met je doornemen, om zo tot een mooi plan te komen voor de teksten op jouw website!

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is content marketing?

Content marketing is een online marketing techniek waarbij het doel is om hele waardevolle content (teksten, afbeeldingen, etc) te creëren voor de voor jou relevante doelgroep.

Met deze waardevolle content, bijvoorbeeld in de vorm van goede websiteteksten, willen we niet alleen de doelgroep bereiken (door middel van goede posities in Google), maar ook aan je laten binden en uiteindelijk natuurlijk converteren, waardoor ze een klant bij je worden.

Het grootste gedeelte van content marketing gaat zitten in het schrijven van teksten. Denk hierbij aan websiteteksten, aan het schrijven van specifieke landingspagina’s voor relevante zoekwoorden waar jij op wilt scoren in Google en het schrijven van waardevolle blogs voor jouw doelgroep.

Door het schrijven van teksten, op een manier waarop Google de teksten nog beter kan lezen en precies weet waar de teksten over gaan, kunnen er hele goede posities behaald worden in Google op de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden.

De content specialist in Deventer en omstreken

Ons team van professionele content marketeers (oftewel: tekstschrijvers) schrijven elke dag de beste teksten en mooiste blogs voor onze klanten.

Of het nou gaat om een algemene tekst voor op de homepage van jouw website, een tekst voor op een product- of categoriepagina voor jouw webshop of een SEO tekst voor op een landingspagina. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ingericht op jouw website of webshop.

Hierdoor hoef jij zelf geen uren zitten te tikken in de avonduurtjes of in de weekenden. Onze tekstschrijvers zorgen er voor dat binnen de kortste keren de tekst op jouw website of webshop is verbeterd of uitgebreid. Hierdoor zal niet alleen jouw website beter converteren, maar zal hij ook veel beter scoren in de zoekresultaten van Google.

Daarom raden wij aan om vandaag nog met content marketing te beginnen. Ons team van content marketeers helpt je daar natuurlijk graag bij. Schakel daarom onze hulp als content specialist in Deventer en omstreken in.

Contact opnemen en/of ons gratis adviesgesprek aanvragen kan via ons contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

We drinken graag een kopje koffie met je, op ons kantoor in Deventer of bij jou op locatie!

Hoe gaan wij te werk als content specialist?

Marketing-Concepts.nl is zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele content opdrachten.

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie.

Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als content specialist inschakelen?

✓ Wij willen goede content toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Doordat wij een team hebben van content marketeers, kunnen wij alle teksten snel opleveren! Hierdoor heb je alle teksten snel op jouw website, waardoor je ook sneller kunt stijgen in de zoekresultaten van Google!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw content campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe we goede content moeten creëren werkt!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van content, zodat we jouw concurrentie kunnen verslaan!

Goed om te weten!

Klanten aan het woord