Linkbuilding

Linkbuilding is een online marketing techniek die voor veel mensen en bedrijven moeilijk te begrijpen is. Dit snappen wij volkomen en daarom hebben wij besloten dat wij linkbuilding zo makkelijk mogelijk willen maken voor onze klanten.

Linkbuilding is namelijk van groot belang voor jouw online vindbaarheid en moet daardoor wel meegenomen worden in elke online marketing strategie. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij!

Marketing Concepts

Contact

Linkbuilding

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen je graag met het uitzetten én -voeren van jouw ideale linkbuilding strategie!

Linkbuilding is simpel gezegd er voor zorgen dat waardevolle websites naar jouw website linken, waardoor jouw website waardevoller wordt. Door middel van ons grote netwerk aan linkbuilding partners kunnen wij links regelen van hele waardevolle websites naar jouw website.

Daarnaast beschikken wij over de meest geavanceerde tools om de waarde en autoriteit van jouw website te bepalen, om zo precies te achterhalen wat er nodig is om jouw website van linkbuilding naar een hoger niveau te tillen.

Hierdoor zul je niet alleen de concurrentie verslaan op waarde en autoriteit, maar zul je dit automatisch ook terug gaan zien in jouw posities in de zoekresultaten, het aantal bezoekers op jouw website en uiteindelijk het aantal klanten!

Benieuwd wat een ideale linkbuilding strategie voor jouw website of webshop kan betekenen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek met ons aan!

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939. Dan zien we elkaar snel!

Linkbuilding bij Marketing Concepts

Wat is linkbuilding precies?

Zoals we hierboven al noemden is linkbuilding een techniek die wordt gebruikt bij online marketing, waarbij er links worden vergaard of gekocht bij andere websites.

Elke website heeft een eigen waarde en autoriteit. Hoe hoger de waarde van jouw website, hoe meer autoriteit jouw website zal hebben (o.a. in de ogen van Google). Hierdoor gaat jouw website automatisch beter presteren in de zoekresultaten omdat jij aan Google laat zien dat jij waardevol bent voor jouw bezoekers.

Door het linken van een andere website naar jouw website, wordt de waarde van deze website overgedragen naar jouw website. Hierdoor zal jouw website automatisch meer waarde en autoriteit krijgen. Want een website linkt vaak naar een andere website als deze website iets “goeds” heeft gedaan.

Waarom jij linkbuilding moet gebruiken voor betere online resultaten:

Betere posities in Google

Om te beginnen is linkbuilding nog altijd één van de belangrijkste factoren in de ogen van Google. Hierdoor zullen websites met meer waarde en autoriteit automatisch hoger scoren in Google.

Je zult dus op de voor jou relevante zoekwoorden, waar jij je tijdens de online marketing campagne op richt, beter gaan scoren wanneer er ook wordt gewerkt aan het linkprofiel van jouw website!

Door de betere posities meer bezoekers op jouw website

Dit klinkt natuurlijk logisch, maar het is toch ook echt zo. Wanneer jij hogere posities in Google behaalt, zul je automatisch ook meer bezoekers op je website krijgen.

Hoe hoger jij in Google staat, hoe meer mensen jouw website zien en er op zullen klikken. Zeker in een tijd waarbij alles snel moet en mensen alleen naar de bovenste zoekresultaten kijken, is een hoge positie in Google van groot belang voor jouw bezoekersaantallen (en daarbij natuurlijk óók voor jouw klantenbestand, omzet en winst)!

Het verslaan van de concurrentie

Doordat linkbuilding door niet zo veel mensen en bedrijven wordt begrepen, gebruiken ze het ook niet. Dit is voor ons natuurlijk fantastisch, want zo kunnen wij deze concurrenten makkelijker verslaan in Google!

Doordat zij zich wellicht alleen richten op wat SEO (bijv. alleen content), SEA of Social Media, zal hun waarde en autoriteit niet toenemen. Hierdoor zullen ze wel posities in Google behalen, maar blijft dit op een gegeven moment een beetje hangen.

Als wij met de ideale linkbuilding strategie voor jouw website bezig gaan, zal jouw waarde en autoriteit flink stijgen. Wanneer jouw website elke week of elke maand steeds waardevoller wordt, zullen de posities waarbij wij ons in de online marketing campagne op richten meegroeien, waardoor wij uiteindelijk beter zullen scoren dan de concurrentie!

Schakel daarom direct onze hulp in en begin vandaag nog met het verslaan van jouw concurrenten!

Hoe gaan wij te werk als linkbuilding specialist?

Wij, Stan en Hessel van Marketing-Concepts.nl, zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele linkbuilding opdrachten. Wil jij bijvoorbeeld een lange termijn linkbuilding strategie (wat wij aanraden) of een eenmalige linkbuilding-boost? Alles is bespreekbaar!

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie.

Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als linkbuilding specialist inschakelen?

✓ Wij willen linkbuilding toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Doordat wij beschikken over een zeer groot netwerk van linkbuilding partners, waar wij hele waardevolle links kunnen vergaren voor onze klanten!

✓ Wij hebben een aantal geavanceerde online marketing- en linkbuilding tools waarmee we precies kunnen achterhalen wat jouw website nodig op het gebied van linkbuilding!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw linkbuilding campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe linkbuilding werkt!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

Goed om te weten!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij halen dus bij lange na niet het uurtarief (€100 of meer) die andere online marketing bureaus vragen.

Benieuwd? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Nee! 

Ons uitgangspunt is dat wij online marketing voor iedereen toegankelijk willen maken. Dat betekent ook dat wanneer het financieel even niet uit komt, je nergens aan vast zit.

Komt het dus even een maand niet uit? Geen probleem. We horen het wel als het weer uit komt!

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeer in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemer!

Naast het werk als online marketeer hebben wij meerdere bedrijven en websites/webshops, waardoor wij dus niet alleen gepusht worden om alles uit online marketing te halen, maar ook te denken als ondernemer om alles uit onze bedrijven te halen!

Mocht het voor beide partijen na het gratis adviesgesprek goed aanvoelen, dan zullen wij aan de slag gaan met het actieplan.

Wij willen onze werkzaamheden zo duidelijk en transparant mogelijk maken. Hierdoor maken wij een kort en bondig actieplan waarin precies zullen aangeven wat er uitgevoerd zal worden om de gewenste resultaten te behalen.

Dit actieplan zal samen besproken worden en wanneer er goedkeuring is gaan wij direct aan de slag met het uitvoeren van het plan.

Wij zijn een all-round online marketing bureau. Dit betekent dat je voor vrijwel elke vorm van online marketing bij ons terecht kunt. Kunnen wij het zelf niet? Dan schakelen we met één van onze partners. Alles onder één dak dus.

Je kunt bij ons terecht voor: SEO, SEA, Content, Social Media, Linkbuilding, Webdesign en nog veel meer. Neem nu contact op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!