SE0

Een goede SEO strategie is voor ieder bedrijf tegenwoordig noodzakelijk! 93% van alle mensen zoeken, wanneer zij op zoek zijn naar een bepaald product of bepaalde dienst, via Google. Goede posities in de zoekmachine van Google, op de zoekwoorden die voor jouw bedrijf relevant zijn, zijn daarom van groot belang en kunnen je ontzettend veel opleveren.

Marketing Concepts

Contact

SE0

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Wij weten als geen ander hoe een perfecte SEO strategie wordt neergezet!

Hoe wij dit weten? Door onze jarenlange ervaring! Niet alleen als online marketeers bij verschillende grote online marketing bureaus maar ook door ons jarenlange ondernemerschap. Tijdens dit ondernemerschap hebben wij de SEO strategieën voor onze eigen websites en webshops uitgedacht én uitgevoerd en hebben hierbij grote successen behaald.

Dit is hoe wij ons als online marketing bureau én SEO specialist in Deventer onderscheiden: “De combinatie van onze jarenlange bureau ervaring als online marketeers en het ondernemerschap!” Hierdoor hebben wij niet alleen de kennis, maar ook de pro-activiteit als mede-ondernemers!

Wil jij ook een perfecte SEO strategie en hoog scoren in Google op de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn? Neem dan nu contact op, zodat wij een gratis SEO adviesgesprek kunnen plannen. Wij helpen je graag verder met jouw online vindbaarheid in Google!

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

SEO bij Marketing Concepts

Wat is SEO precies?

SEO staat voor “Search Engine Optimization”. In onze eigen taal wordt dit ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit houdt in dat jouw website zal worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines, met name die van Google, om hier organisch beter vindbaar te zijn.

Tijdens de SEO optimalisatie van jouw website, wordt er gekeken naar veel verschillende onderdelen waarin we jouw website kunnen verbeteren. Zo kijken wij onder andere naar de techniek van de website, de teksten (content) op jouw website en de waarde en autoriteit van jouw website. Deze hebben namelijk allemaal invloed op jouw online vindbaarheid.

Door goed jouw doelgroep in kaart te brengen, de relevante zoekwoorden te achterhalen en te monitoren hoe jouw website er nu voor staat weten wij een zo perfect mogelijke SEO strategie te ontwikkelen zodat we deze topposities in Google ook met jouw website weten te halen!

Direct bovenaan komen in Google? Dat kan via SEALees hier meer!

De SEO specialist in Deventer en omstreken

Marketing-Concepts.nl is het nieuwe online marketing bureau én SEO specialist in Deventer en omstreken. Doordat wij dag en nacht bezig zijn met online marketing voor onze klanten en onze eigen websites en webshops, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEO.

Hierdoor weten wij altijd als een van de eersten hoe wij hier op in moeten spelen met jouw website, pagina’s en teksten om zo de concurrentie voor te blijven of te verslaan! In de “SEO wereld” wordt ook wel gezegd: “Stilstand is achteruitgang”. Hierdoor is het zeer verstandig om constant met jouw SEO campagne bezig te blijven. Hierdoor blijf jij niet alleen meegaan met de laatste ontwikkelingen, maar kunnen we ook toeslaan wanneer de concurrentie wél stilstaat.

Start vandaag nog met het verslaan van de concurrentie in Google en schakel onze hulp als SEO specialist in Deventer in!

Contact opnemen en/of ons gratis adviesgesprek aanvragen kan via ons contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

We drinken graag een kopje koffie met je, op ons kantoor in Deventer of bij jou op locatie!

Hoe gaan wij te werk als SEO specialist?

Wij, Stan en Hessel van Marketing-Concepts.nl, zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele SEO opdrachten. Je kunt ons daarbij inschakelen als SEO bureau, maar ook als freelance SEO specialisten. Dit is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft!

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie. Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als SEO specialist inschakelen?

✓ Wij willen SEO toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw SEO campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe SEO werkt!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van SEO, zodat we jouw concurrentie kunnen verslaan!

Goed om te weten!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij halen dus bij lange na niet het uurtarief (€100 of meer) die andere online marketing bureaus vragen.

Benieuwd? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Nee! 

Ons uitgangspunt is dat wij online marketing voor iedereen toegankelijk willen maken. Dat betekent ook dat wanneer het financieel even niet uit komt, je nergens aan vast zit.

Komt het dus even een maand niet uit? Geen probleem. We horen het wel als het weer uit komt!

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeer in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemer!

Naast het werk als online marketeer hebben wij meerdere bedrijven en websites/webshops, waardoor wij dus niet alleen gepusht worden om alles uit online marketing te halen, maar ook te denken als ondernemer om alles uit onze bedrijven te halen!

Mocht het voor beide partijen na het gratis adviesgesprek goed aanvoelen, dan zullen wij aan de slag gaan met het actieplan.

Wij willen onze werkzaamheden zo duidelijk en transparant mogelijk maken. Hierdoor maken wij een kort en bondig actieplan waarin precies zullen aangeven wat er uitgevoerd zal worden om de gewenste resultaten te behalen.

Dit actieplan zal samen besproken worden en wanneer er goedkeuring is gaan wij direct aan de slag met het uitvoeren van het plan.

Wij zijn een all-round online marketing bureau. Dit betekent dat je voor vrijwel elke vorm van online marketing bij ons terecht kunt. Kunnen wij het zelf niet? Dan schakelen we met één van onze partners. Alles onder één dak dus.

Je kunt bij ons terecht voor: SEO, SEA, Content, Social Media, Linkbuilding, Webdesign en nog veel meer. Neem nu contact op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!