Social Media

We kunnen tegenwoordig niet meer om Social Media heen! Het is daarom ook een erg belangrijk medium geworden voor bedrijven om de gewenste doelgroep te bereiken en om (nieuwe) klanten te krijgen. Met Social Media marketing kunnen we precies de doelgroep bereiken die voor jouw bedrijf relevant is.

Bedrijven als Facebook hebben zo ontzettend veel informatie over iedereen, dat het hierdoor voor bedrijven mogelijk is om hele specifieke doelgroepen te bereiken, zodat er hele gerichte Social Media campagnes opgezet kunnen worden. Social Media marketing kan daarom dus ontzettend waardevol zijn voor jouw bedrijf!

Marketing Concepts

Contact

Social MEdia

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Via Social Media marketing precies jouw doelgroep bereiken? Wij weten hoe!

Doordat wij niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze eigen websites en webshops tientallen (al dan niet honderden) Social Media campagnes hebben uitgedacht, opgezet en uitgevoerd weten wij precies hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken.

Dit doen we door middel van advertenties, bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest, maar ook door organische posts te doen voor onze klanten. Zo bereik je niet alleen een nieuwe doelgroep, maar bieden wij jou ook de mogelijkheid om organisch te groeien met bijvoorbeeld Facebook pagina likes.

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

Social Media bij Marketing Concepts

Wat is Social Media marketing precies?

Met Social Media marketing bedoelen wij de specifieke marketing werkzaamheden via Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Denk hierbij aan het adverteren op deze verschillende platformen, maar ook het dagelijks, wekelijks of maandelijks posten op deze social media platformen.

Social Media marketing kan voor bedrijven ontzettend waardevol zijn doordat je nieuwe- en hele specifieke doelgroepen kunt bereiken, waardoor jouw bedrijf flink kan groeien gekeken naar klantenbestand, omzet en uiteindelijk winst.

Daarbij is het ook mogelijk dat wij jou het posten op deze platformen voor jou uit handen nemen. Hiervoor moeten wij een contentplanning zodat we precies inzichtelijk hebben wanneer en wat er gepost moet worden op bijvoorbeeld Facebook. Hierdoor groeit jouw Facebook pagina ook organisch, gekeken naar bijvoorbeeld pagina-likes en zul je echt een toegevoegde waarde hebben met jouw Facebook pagina.

De Social Media specialist van Deventer en omstreken

Wij van Marketing-Concepts.nl zijn dé Social Media specialisten van Deventer. Dit durven wij te zeggen omdat wij dit meerdere malen hebben bewezen met onze eigen concepten. Kijk bijvoorbeeld naar één van onze concepten genaamd “Sneakerplaats“. Hier hebben we op Instagram inmiddels meer dan 63.000+ volgers weten te krijgen.

Naast dat wij dit een ontzettend populair Instagram account hebben weten te creëren, hebben ook onze advertenties voor Sneakerplaats bewezen dat we weten wat we doen. Daarbij komen natuurlijk ook nog alle andere social media accounts die wij in ons beheer hebben, waar wij ontzettend veel van hebben geleerd en dagelijks nog steeds leren.

Wij raden het daarom ook aan om vandaag nog te beginnen met een goede Social Media strategie, waardoor je niet alleen nieuwe klanten bereikt, maar je ook voor je huidige klanten een echte toegevoegd waarde kan én zal zijn. Het lijkt ons natuurlijk fantastisch om je hier bij te helpen en om samen een strategie neer te zetten waar we beiden trots op zullen zijn.

Contact opnemen en/of ons gratis adviesgesprek aanvragen kan via ons contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

We drinken graag een kopje koffie met je, op ons kantoor in Deventer of bij jou op locatie!

Hoe gaan wij te werk als Social Media specialist?

Wij, Stan en Hessel van Marketing-Concepts.nl, zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele Social Media opdrachten. Je kunt ons daarbij inschakelen als bureau, maar ook als freelance Social Media specialisten. Dit is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft!

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie. Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als Social Media specialist inschakelen?

✓ Wij willen Social Media marketing toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Wij helpen je niet alleen met adverteren, maar kunnen je ook het posten alle platformen die interessant voor jou zijn uit handen nemen!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe Social Media marketing werkt!

Goed om te weten!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij halen dus bij lange na niet het uurtarief (€100 of meer) die andere online marketing bureaus vragen.

Benieuwd? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Nee! 

Ons uitgangspunt is dat wij online marketing voor iedereen toegankelijk willen maken. Dat betekent ook dat wanneer het financieel even niet uit komt, je nergens aan vast zit.

Komt het dus even een maand niet uit? Geen probleem. We horen het wel als het weer uit komt!

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeer in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemer!

Naast het werk als online marketeer hebben wij meerdere bedrijven en websites/webshops, waardoor wij dus niet alleen gepusht worden om alles uit online marketing te halen, maar ook te denken als ondernemer om alles uit onze bedrijven te halen!

Mocht het voor beide partijen na het gratis adviesgesprek goed aanvoelen, dan zullen wij aan de slag gaan met het actieplan.

Wij willen onze werkzaamheden zo duidelijk en transparant mogelijk maken. Hierdoor maken wij een kort en bondig actieplan waarin precies zullen aangeven wat er uitgevoerd zal worden om de gewenste resultaten te behalen.

Dit actieplan zal samen besproken worden en wanneer er goedkeuring is gaan wij direct aan de slag met het uitvoeren van het plan.

Wij zijn een all-round online marketing bureau. Dit betekent dat je voor vrijwel elke vorm van online marketing bij ons terecht kunt. Kunnen wij het zelf niet? Dan schakelen we met één van onze partners. Alles onder één dak dus.

Je kunt bij ons terecht voor: SEO, SEA, Content, Social Media, Linkbuilding, Webdesign en nog veel meer. Neem nu contact op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!