Voor andere bureaus

Heb jij een online marketing bureau en heb je handjes te kort? Dan helpen wij jou graag uit de brand! Wij stellen graag onszelf en ons team beschikbaar voor andere marketing bureaus. Voor zowel eenmalige- als structurele opdrachten.

Ons uurtarief ligt een stuk lager dan bij het gemiddelde marketingbureau, dus jij pakt je marge en wij voeren de projecten uit. Zo creëren we samen een win-win situatie! Kun je het project intern weer oppakken? Geen probleem. Wij werken zonder contracten of vage constructies dus dit is elk moment mogelijk. Wij zien zelf ook dat het erg lastig is om in deze tijd aan (goed) personeel te komen. Daarom willen wij jou de helpende hand bieden om de extra handjes te bieden die je nodig hebt.

Marketing Concepts

Contact

Voor andere bureaus

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Online marketing hulp voor andere bureaus

Heb jij werk liggen dat maar niet klaar komt, online marketing campagnes die moeizaam lopen of nieuwe klanten waar jij eigenlijk het personeel niet voor hebt? Neem dan nu contact op! Wij (Hessel en Stan) stellen onszelf beschikbaar om dit voor jou op te pakken.

Naast onszelf stellen we ook ons eigen team beschikbaar om te helpen. Zo kunnen wij niet alleen de online marketing werkzaamheden voor jou uitvoeren, maar kunnen ook onze content marketeers de beste teksten voor jou schrijven en onze webbouwers nieuwe websites voor jou bouwen of website optimalisaties doorvoeren.

Benieuwd hoe wij jou uit de brand kunnen helpen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij jou de extra handjes kunnen bieden die jij nodig hebt.

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

Marketing Concepts

De helpende hand voor online marketing bureaus

Wij stellen ons graag beschikbaar voor eenmalige- als structurele online marketing opdrachten. Hierdoor bieden wij jou de mogelijkheid om altijd de perfecte oplossing te vinden voor jouw personeel problemen.

Heb je bijvoorbeeld alleen eenmalig iemand nodig voor een plan of de opstart van een online marketing campagne? Geen probleem. Wij doen dit graag voor je!

Daarnaast kun je ons ook inschakelen als je structurele online marketing werkzaamheden uit wilt laten voeren door ons. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en beheren van verschillende soorten campagnes. Of dat nou een SEO, SEA of Social Media campagne is.

Verder stellen wij graag onze tekstschrijvers beschikbaar om voor jou de beste teksten te schrijven. Of dat nou teksten voor landingspagina’s zijn, categorieteksten, productomschrijvingen of blogs zijn. Onze content marketeers zijn hierin gespecialiseerd en bieden jou graag de schrijvende helpende hand!

Met welke online marketing werkzaamheden kunnen wij jou helpen?

Door ons ervaren team van specialisten hebben wij alle kennis in huis om jou te helpen en ondersteunen in alle diensten omtrent online marketing.

Wij bieden de volgende online marketing diensten aan:

Hoe gaan wij te werk als hulp voor online marketing bureaus?

Marketing-Concepts.nl is zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele opdrachten in Deventer en omstreken.

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie.

Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als online marketing hulp inschakelen?

✓ Beschikbaar voor zowel eenmalige- als structurele online marketing hulp werkzaamheden!

✓ Wij willen online marketing toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons team hebben we alle kennis en ervaring in huis om (snel) voor jou de perfecte marketing campagne op te zetten en te voeren!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere marketing bureaus!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw online marketing campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe we goede content moeten creëren werkt!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing

Goed om te weten!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij halen dus bij lange na niet het uurtarief (€100 of meer) die andere online marketing bureaus vragen.

Benieuwd? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Nee! 

Ons uitgangspunt is dat wij online marketing voor iedereen toegankelijk willen maken. Dat betekent ook dat wanneer het financieel even niet uit komt, je nergens aan vast zit.

Komt het dus even een maand niet uit? Geen probleem. We horen het wel als het weer uit komt!

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeer in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemer!

Naast het werk als online marketeer hebben wij meerdere bedrijven en websites/webshops, waardoor wij dus niet alleen gepusht worden om alles uit online marketing te halen, maar ook te denken als ondernemer om alles uit onze bedrijven te halen!

Mocht het voor beide partijen na het gratis adviesgesprek goed aanvoelen, dan zullen wij aan de slag gaan met het actieplan.

Wij willen onze werkzaamheden zo duidelijk en transparant mogelijk maken. Hierdoor maken wij een kort en bondig actieplan waarin precies zullen aangeven wat er uitgevoerd zal worden om de gewenste resultaten te behalen.

Dit actieplan zal samen besproken worden en wanneer er goedkeuring is gaan wij direct aan de slag met het uitvoeren van het plan.

Wij zijn een all-round online marketing bureau. Dit betekent dat je voor vrijwel elke vorm van online marketing bij ons terecht kunt. Kunnen wij het zelf niet? Dan schakelen we met één van onze partners. Alles onder één dak dus.

Je kunt bij ons terecht voor: SEO, SEA, Content, Social Media, Linkbuilding, Webdesign en nog veel meer. Neem nu contact op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!