Ecommerce consultant

Opzoek naar ervaren (freelance) ecommerce consultants? Dan is Marketing Concepts het bedrijf dat je verder kan helpen. Met onze ervaren mensen die ook hun eigen websites en webshops runnen helpen wij tal van ondernemers met online groei. 

In tegenstelling tot andere marketingbureaus hanteren wij geen uurtarieven van €100+. Bij ons krijg je ervaren en deskundige ecommerce consultants tegen eerlijke en schappelijke uurtarieven. Ook werken wij zonder langdurige contracten!

Consultant

Maak kennis met onze ecommerce consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Ecommerce strategie

Onze consultants werken op basis van online strategieën en gaan een echte samenwerking aan met jouw bedrijf. Op die manier komen we samen tot het maximale resultaat.

Ben jij benieuwd wat onze ecommerce consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

Webshop consultancy

Het opzetten en runnen van een succesvol e-commerce bedrijf is niet altijd eenvoudig. Met de grote verscheidenheid aan e-commerce platforms, concurrentie om klanten en steeds veranderende regelgeving kan het moeilijk zijn om alleen door het e-commerce landschap te navigeren.

Daarom kan het inhuren van een e-commerce consultant een goede manier zijn om te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ervaren ecommerce consultants hebben het allemaal meegemaakt: van het ontwikkelen van een strategisch ecommerce plan en het optimaliseren van de website prestaties tot het implementeren van logistieke systemen die zorgen voor een soepele werking. Bovendien zijn onze ecommerce consultants op de hoogte van trends in de industrie en kunnen ze processen stroomlijnen om maximale efficiëntie te bieden.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?

Wat is ecommerce (webshop) consultancy?

Het creëren van een e-commerce strategie kan de sleutel zijn tot het succes in je online activiteiten. Om het meeste uit e-commerce marketing (en ROI) te halen, is een gestructureerd plan de campagne noodzakelijk. Welke marketingkanalen ga je inzetten? Welke budgetten zijn er nodig?

Begin met het begrijpen van de klant – wie zijn ze en wat willen ze? Maar ook vooral: welk kanaal past het best bij jouw ideale doelgroep? De antwoorden op deze vragen zijn leidend voor een goed doordachte ecommerce strategie.

Ben je op zoek naar meer verkoop, website betrokkenheid, of verbeterde aanwezigheid in de sociale media? Zodra je voor jezelf de doelen hebt bepaald en de doelgroep in kaart hebt gebracht begint de allerleukste uitdaging: het opzetten van krachtige online campagnes binnen de juiste kanalen.

Onze ecommerce consultants hebben deze stappen al vaak doorlopen. Voor zowel eigen projecten als voor opdrachtgevers. Hulp nodig bij de inzet van de juiste kanalen om jouw ecommerce bedrijf te laten groeien? Neem vrijblijvend contact op!