Skip to content
Menu

Ecommerce Consultant

Opzoek naar ervaren (freelance) ecommerce consultants? Dan is Marketing Concepts het bedrijf dat je verder kan helpen. Met onze ervaren mensen die ook hun eigen websites en webshops runnen helpen wij tal van ondernemers met online groei. 

In tegenstelling tot andere marketingbureaus hanteren wij geen uurtarieven van €100+. Bij ons krijg je ervaren en deskundige ecommerce consultants tegen eerlijke en schappelijke uurtarieven. Ook werken wij zonder contracten!

Onze consultants werken op basis van online strategieën en gaan een echte samenwerking aan met jouw bedrijf. Op die manier komen we samen tot het maximale resultaat.

Ben jij benieuwd wat onze ecommerce consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Maak kennis met een online marketing consultant

Goed om te weten!

ECOMMERCE CONSULTANCY VANUIT EEN STRATEGIE

Het opzetten en runnen van een succesvol e-commerce bedrijf is niet altijd eenvoudig. Met de grote verscheidenheid aan e-commerce platforms, concurrentie om klanten en steeds veranderende regelgeving kan het moeilijk zijn om alleen door het e-commerce landschap te navigeren.

Daarom kan het inhuren van een e-commerce consultant een goede manier zijn om te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ervaren ecommerce consultants hebben het allemaal meegemaakt: van het ontwikkelen van een strategisch ecommerce plan en het optimaliseren van de website prestaties tot het implementeren van logistieke systemen die zorgen voor een soepele werking. Bovendien zijn onze ecommerce consultants op de hoogte van trends in de industrie en kunnen ze processen stroomlijnen om maximale efficiëntie te bieden.

Door samen te werken met een ecommerce consultant kun je dus de klantervaring verbeteren en uw webshop aanzienlijk laten groeien – wacht dus niet langer en huur er vandaag nog een in!

Wat kan je van onze webshop consultants verwachten?

Eerlijke uurtarieven

Eerlijke uurtarieven

Geen contracten-min

Geen contracten

Transparante werkwijze-min

Transparante werkwijze

Persoonlijk contact-min

Persoonlijk contact

Wat is Ecommerce (webshop) consultancy?

Het creëren van een e-commerce strategie kan de sleutel zijn tot het succes in je online activiteiten. Om het meeste uit e-commerce marketing (en ROI) te halen, is een gestructureerd plan de campagne noodzakelijk. Welke marketingkanalen ga je inzetten? Welke budgetten zijn er nodig?

Begin met het begrijpen van de klant – wie zijn ze en wat willen ze? Maar ook vooral: welk kanaal past het best bij jouw ideale doelgroep? De antwoorden op deze vragen zijn leidend voor een goed doordachte ecommerce strategie. 

Ben je op zoek naar meer verkoop, website betrokkenheid, of verbeterde aanwezigheid in de sociale media? Zodra je voor jezelf de doelen hebt bepaald en de doelgroep in kaart hebt gebracht begint de allerleukste uitdaging: het opzetten van krachtige online campagnes binnen de juiste kanalen.

Onze ecommerce consultants hebben deze stappen al vaak doorlopen. Voor zowel eigen projecten als voor opdrachtgevers. Hulp nodig bij de inzet van de juiste kanalen om jouw ecommerce bedrijf te laten groeien? Neem vrijblijvend contact op!

Ecommerce consultant

Meer weten? Bekijk eens:

Referenties

Ons verhaal

Alle diensten

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.