Projecten waar wij trots op zijn!

Benieuwd geworden naar onze eigen projecten? Hieronder een greep uit de projecten waar wij wekelijks aan werken!

Sneakerplaats

Plantenreus

Goedkoop Rookhout

KleineWonder

Sneakerplaats.com

Sneakerplaats.com is toch wel een van onze meest succesvolle projecten! Sneakerplaats is één van de grootste sneakerplatformen van Nederland. Op deze website zijn niet alleen blogs te lezen, maar hebben wij ook een affiliate shop gebouwd om zowel sneakers als streetwear/kleding te kunnen verkopen.

Wij zijn met Sneakerplaats een langdurig traject gestart waarmee we ons vooral zijn gaan richten op SEO en Social Media. Dit heeft geresulteerd in zeer goede posities in Google maar ook een groot aantal volgers op o.a. Instagram en Facebook. Op Instagram hebben wij namelijk een volgersaantal van 63.000+ volgers!

Pagina bezoeken →

Plantenreus.nl

Plantenreus.nl is ons project gericht op alle soorten planten, voor zowel huizen als kantoren. Hierbij hebben wij een mooie samenwerkingen opgezet, waardoor we naast ons zeer uitgebreide assortiment planten ook hele scherpe en voordelige voorwaarden kunnen bieden aan onze klanten.

Met Plantenreus.nl zijn wij een zeer uitgebreide campagne gestart, waarmee we ons gaan richten op alle aspecten van online marketing. Denk hierbij aan SEOSEA, Shopping, Social Media en linkbuilding. Hierdoor hebben wij al een hele mooie stijgende lijn weten te behalen!

Pagina bekijken →

Goedkoop-Rookhout.nl

Goedkoop-Rookhout.nl is een webshop met verschillende soorten rookhout voor de fanatieke en hobby barbecue fanaten. Het rookhout wordt in verschillen vormen aangeboden: chunks, rooksnippers en rookmot. Elke soort (appel, beuk, eik, hickory, esdoorn, kers, peer, citroen, sinaasappel, etc) heeft haar eigen unieke smaak en is weer te combineren bij een specifiek stuk vlees of vis. 

Stan heeft dit project medio 2021 opgezet en onlangs de nieuwe webshop gelanceerd. Verkoopt vindt vooral plaats via de eigen webshop en in mindere mate via marktplaatsen. Alle rookhout is uit voorraad leverbaar en wordt geleverd aan zowel consumenten als bedrijven. Ook zijn de producten te vinden bij de lokale slagers. Onlangs is Goedkoop-Rookhout.be voor de Belgische klanten gelanceerd. 

Pagina bekijken →

Kleinewonder.nl

KleineWonder.nl is een online platform gericht op kinderen en baby’s. Wij hebben met deze website een platform gemaakt, waarop (toekomstige) ouders informatieve artikelen kunnen lezen, niet alleen over specifieke producten, maar ook over andere onderwerpen zoals opvoeding en gezondheid.

De komende tijd blijven wij bezig met het verder uitbouwen van dit mooie platform met meer informatieve blogs, zodat we niet alleen waardevolle content kunnen bieden, maar ook organisch (SEO) goed zullen gaan scoren met deze website. Daarnaast gebruiken we ook linkbuilding om dit platform te versterken en verkopen we ook linkbuilding blogs aan andere websites, om een blog te plaatsen op onze website. Dit is een extra verdienmodel naast de affiliate marketing. Al met al een erg leuk project!

Pagina bekijken →