Online marketing consultant

Opzoek naar ervaren (freelance) online marketing consultants? Dan is Marketing Concepts het bedrijf dat je verder kan helpen. Met onze ervaren mensen die ook hun eigen websites en webshops runnen helpen wij tal van ondernemers met online groei. 

In tegenstelling tot andere marketingbureaus hanteren wij geen uurtarieven van €100+. Bij ons krijg je ervaren en deskundige online marketing consultants tegen eerlijke en schappelijke uurtarieven. Ook werken wij zonder langdurige contracten.

Consultant

Maak kennis met onze online marketing consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Marketing consultancy

Onze consultants werken op basis van online strategieën en gaan een echte samenwerking aan met jouw bedrijf. Op die manier komen we samen tot het maximale resultaat.

Ben jij benieuwd wat onze online marketing consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

Online marketing strategie

Weet je niet zeker waar je moet beginnen met de online marketing voor jouw bedrijf?

Wij kunnen helpen! Marketing Concepts is een team van ervaren online marketing consultants die met je samenwerken bij elke stap. We ontwikkelen een plan dat is afgestemd op je bedrijf en zorgen ervoor dat alle tools beschikbaar zijn om een succesvolle samenwerking op te zetten. Bespaar bijvoorbeeld op dure licentie voor online marketing software, deze hebben wij al aangeschaft.

De (freelance) online marketing consultants werken tegen schappelijke uurtarieven en zijn flexibel inzetbaar. Zowel op locatie als op afstand. Net wat de wensen zijn. Voor elk vraagstuk in de online marketing kun je terecht bij Marketing Concepts.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?

Wat is online marketing consultancy?

Online marketing consultants zijn professionals die bedrijven helpen online succes te boeken. Of het nu gaat om website ontwerp en ontwikkeling, content creatie, of online reclame en social media optimalisatie. Online marketing consultants kunnen een breed scala aan diensten leveren om bedrijven te helpen een online aanwezigheid te krijgen.

Een online marketing consultant werkt samen met een bedrijf om online doelen en doelstellingen vast te stellen en vervolgens strategieën te ontwikkelen om deze doelen in een online omgeving te bereiken. Dit kan het creëren van aangepaste digitale campagnes omvatten die gericht zijn op specifieke klantsegmenten, het optimaliseren van bestaande webpagina’s voor zoekmachineresultaten, het bouwen van organische trefwoordlijsten voor organische zoekmachineoptimalisatie (SEO), of het uitvoeren van gerichte advertenties op belangrijke platforms zoals Facebook en Google.