Skip to content
Menu

Opdrachtgevers

We werken voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hieronder een greep uit de ervaringen die onze opdrachtgevers hebben met onze dienstverlening.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de online groei van jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Rechtdoor Advocaten

Voor Rechtdoor.nl draaien we verschillende remarketing campagnes op rechtsgebieden. De kennisbank heeft een goede vindbaarheid en daar spelen we verder op in met effectieve remarketing campagnes. Ook adviseren we op het gebied van SEO. Qua bedrijfsvoering lijken we ook nog eens sterk op elkaar, want Rechtdoor maakt het recht toegankelijk voor iedereen en wij de maken marketing toegankelijk voor iedereen.
 
Lotte van de Wetering – Eigenaar Rechtdoor Advocaten
“Hessel en Stan hebben voor ons verschillende campagnes opgezet en ze doen onze SEO. We weten niet wat ons overkomt, we worden overspoeld met aanvragen. Ze leveren dus echt heel erg goed werk en rekenen daarvoor ook nog eens een heel erg redelijk tarief. De communicatie verloopt snel en effectief en lekker informeel. Ik had toen ik met ze ging samenwerken best een beetje een wantrouwen richting online marketingbureaus maar Hessel en Stan hebben mij laten zien dat er ook nog online marketingbureaus zijn waar de klant en niet de omzet centraal staat.”
 
Rechtdoor & Marketing Concepts samenwerking

MasterMakers

Voor MasterMakers verzorgen wij de gehele online marketing. We draaien campagnes op LinkedIn, Google Ads en werken structureel aan het verbeteren aan de organische vindbaarheid op relevante zoekwoorden. Ook hebben we een intensieve samenwerking waarin wij ook de online marketing uitvoeren voor opdrachtgevers van MasterMakers.

Suzan Valkema – Projectmanager bij MasterMakers
“Fijne partner voor online marketing! Veel ervaring, ze denken echt met je mee, werken heel klantgericht (anders dan de meeste online marketing bureau) en altijd bereikbaar. Ze hebben ons bedrijf organisch op pagina 1 in Google gekregen.”

MasterMakers en Marketing Concepts samenwerking

Bouw-Zorg Personeelsdiensten

Voor Bouw-Zorg Personeelsdiensten werken we structureel aan de organische vindbaarheid (SEO). Ook verzorgen we de organische posts op Facebook, Instagram & LinkedIn en hebben we een nieuw beeldmerk ontwikkeld. We kregen de vraag of we mee konden denken om de auto te bestickeren. Hiervoor hebben we een opzet gemaakt en via één van onze connecties dit uit laten voeren. Zelfs voor dat soort dingen draaien we onze hand niet om!

Jurgen van der Scheer – Eigenaar Bouw-Zorg Personeelsdiensten
“Stan & Hessel zijn enorm belangrijk voor ons. Ze zorgen voor een betere vindbaarheid en werken met effectieve campagnes tot concrete resultaten. Dit is totaal iets anders dan wat we voorgaande jaren gewend waren. Het werk wat geleverd is fantastisch!”

Bouw Zorg Personeelsdiensten

Brodazz Beach & Hofstede de Middelburg

Voor Brodazz Beach en Hofstede de Middelburg werken wij aan de organische (lokale) vindbaarheid. Omdat seizoensinvloeden van belang zijn draaien wij advertentiecampagnes in de wintermaanden voor het restaurant en in de zomermaanden voor de beachbar. Ook werken we structureel aan de organische vindbaarheid. Een erg leuke lokale samenwerking!

Bas Timmer – Eigenaar Brodazz Beach & Hofstede de Middelburg
“Met Hessel en Stan hebben wij twee jongens die vol overgave onze marketing uitvoeren. Ze denken goed mee en zetten campagnes snel op wanneer dat gevraagd wordt. Kleine dingen als aanpassingen op de website zitten standaard bij de samenwerking inbegrepen. Geen uurtje factuurtje.”

Brodazz en hofstede

LIVA Geboortezorg

Voor LIVA Geboortezorg hebben we een migratieplan opgesteld om van twee websites succesvol naar één website te migreren. Op deze manier hebben we de vindbaarheid behouden. Ook hebben we in een vroeg stadium mee gedacht over de nieuwe bedrijfs- en domeinnaam. Voor LIVA Geboortezorg draaien we campagnes in Google Ads, op Instagram & Facebook. Ook werken we structureel op SEO gebied aan betere organische vindbaarheid. Door de mix van al deze kanalen boeken we mooie resultaten.

Jori Vermeiden – Eigenaar LIVA geboortezorg
“Ik ken Stan & Hessel al een paar jaar en ben uiteindelijk weer bij hun terecht gekomen toen ze met zijn tweeën zijn gestart. Het meedenkende vermogen van de mannen is een absoluut pluspunt en zo komen we samen tot leuke en effectieve campagnes. Ook de resultaten die we bijvoorbeeld binnen onze Facebook campagne draaien zijn ontzettend rendabel. Ik heb al meerdere andere bedrijven bij Marketing Concepts aangedragen.”

Liva Geboortezorg en Marketing Concepts samenwerking

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.