Geboortezorg

LIVA Geboortezorg

Voor LIVA Geboortezorg hebben we een migratieplan opgesteld om van twee websites succesvol naar één website te migreren. Op deze manier hebben we de vindbaarheid behouden. Ook hebben we in een vroeg stadium mee gedacht over de nieuwe bedrijfs- en domeinnaam. Voor LIVA Geboortezorg draaien we campagnes in Google Ads, op Instagram & Facebook. Ook werken we structureel op SEO gebied aan betere organische vindbaarheid. Door de mix van al deze kanalen boeken we mooie resultaten.

“Ik ken Stan & Hessel al een paar jaar en ben uiteindelijk weer bij hun terecht gekomen toen ze met zijn tweeën zijn gestart. Het meedenkende vermogen van de mannen is een absoluut pluspunt en zo komen we samen tot leuke en effectieve campagnes. Ook de resultaten die we bijvoorbeeld binnen onze Facebook campagne draaien zijn ontzettend rendabel. Ik heb al meerdere andere bedrijven bij Marketing Concepts aangedragen.”

Jori Vermeiden,

Eigenaar LIVA geboortezorg

“Het meedenkende vermogen van de mannen is een absoluut pluspunt en zo komen we samen tot leuke en effectieve campagnes. “