De gezichten achter marketing concepts

Maak kennis met ons talentvolle team dat dagelijks klaar staat voor al onze opdrachtgevers.

Over Ons

Hoe is Marketing Concepts ontstaan?

Vanuit onze jarenlange ervaring bij verschillende online marketing bureaus plus onze eigen projecten. Wij hebben verschillende webshops/platfora en willen vanuit onze expertise graag ondernemers helpen online succesvol te worden.

 Met de combinatie van de bureau-ervaring en het zelfstandig ondernemerschap zijn wij een waardevolle aanvulling voor onze opdrachtgevers en andere online marketing bureaus.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij kennen vanuit onze ervaring de knelpunten van de ondernemers als het gaat om online marketing. Daar spelen wij op in door:

 • Transparante samenwerkingen te creëren

 • Scherpe uurtarieven te hanteren

 • Zonder langdurige contracten te werken

 • Meet the team

  Ons team is uiterst zorgvuldig samengesteld. Geloof in onze visie is een belangrijke voorwaarde om het team aan te vullen.

  Marketing Concepts door de jaren heen

  Marketing Concepts is natuurlijk niet uit het niets ontstaan. We nemen je graag mee in het verloop van ons bedrijf door de jaren heen.

  Timeline

  Werkzaam bij online marketing bureaus

  In 2018 waren wij nog werkzaam bij verschillende online marketing bureaus. Hier hebben wij de bureau ervaring opgedaan, waardoor wij nu onze eigen manier van eerlijke online marketing kunnen doorvoeren. Dit was een mooie leerperiode.
  2018

  Voor onszelf beginnen

  Begin 2021 zijn zowel Stan als Hessel voor zichzelf begonnen. We werkten nog apart van elkaar en allebei alleen werkzaamheden voor de eigen eenmanszaak, waarbij de werkzaamheden varieerden van beheer en uitbreiding van eigen websites en webshops in combinatie met freelance online marketing klussen.
  Begin 2021
  Thuiskantoor

  Gezamenlijk kantoor in Deventer

  Na een aantal maanden alleen te hebben gewerkt, merkten we al gauw dat het toch veel leuker was om samen aan het werk te gaan. Hierdoor hebben we besloten om samen een kantoor te huren in Deventer, waar we samen konden werken aan onze eigen websites en webshops en onze uiteenlopende online marketing freelance klussen.
  Eind 2021
  Keulenstraat 5

  Het ontstaan van Marketing Concepts

  Nadat we een gezamenlijk kantoor hadden, begonnen we elkaar steeds meer te betrekken bij elkaar freelance klussen. We hebben toch ieder onze eigen specialismen waardoor we elkaar hulp goed konden gebruiken. Deze samenwerking ging zo goed en we vulden elkaar zo goed aan, dat hier Marketing Concepts is ontstaan.
  2022
  Ontstaan Marketing Concepts

  Solliciteren?

  Sta jij binnenkort in deze lijst?

  Leuk! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en maken graag kennis. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of bekijk onze vacatures.

  Onze eigen projecten

  Benieuwd geworden naar onze eigen projecten? Hieronder een greep uit de projecten waar wij wekelijks aan werken!

  Leuk feitje: al deze projecten hebben we vanaf nul opgezet en groot gemaakt. Wij stimuleren al onze werknemers ook om een eigen project op te starten.

  Alle projecten