Skip to content
Menu

Over ons

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Hessel Peters & Stan Gerritsen, trotse eigenaren van ons eigen online marketing bureau genaamd Marketing Concepts!

Hoe is Marketing Concepts ontstaan?

Vanuit onze jarenlange ervaring bij verschillende online marketing bureaus plus onze eigen projecten. Wij hebben verschillende webshops/platfora en willen vanuit onze expertise graag ondernemers helpen online succesvol te worden. 

Met de combinatie van de bureau-ervaring en het zelfstandig ondernemerschap zijn wij een waardevolle aanvulling voor onze opdrachtgevers en andere online marketing bureaus.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij kennen vanuit onze ervaring de knelpunten van de ondernemers als het gaat om online marketing. Daar spelen wij op in door:

  • Geen hoge uurtarieven te vragen
  • Transparante, proactieve samenwerkingen te creëren 
  • Zónder contracten te werken

Meet the team

Stan Gerritsen
Stan Gerritsen - Marketing-Concepts.nl
Hessel Peters
Hessel Peters - Marketing-Concepts.nl
Huib Albers
Huib Albers - Marketing-Concepts.nl
Elmer Kostwinder
WhatsApp-Image-2023-05-10-at-15.02.58
Nikey
Nikey - Kantoorhond Marketing-Concepts.nl

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze eigen projecten

Benieuwd geworden naar onze eigen projecten? Hieronder een greep uit de projecten waar wij wekelijks aan werken! 

Ontwerp zonder titel (13)-min

Sneakerplaats.com is toch wel een van onze meest succesvolle projecten! Sneakerplaats is één van de grootste sneakerplatformen van Nederland. Op deze website zijn niet alleen blogs te lezen, maar hebben wij ook een affiliate shop gebouwd om zowel sneakers als streetwear/kleding te kunnen verkopen.

Wij zijn met Sneakerplaats een langdurig traject gestart waarmee we ons vooral zijn gaan richten op SEO en Social Media. Dit heeft geresulteerd in zeer goede posities in Google maar ook een groot aantal volgers op o.a. Instagram en Facebook. Op Instagram hebben wij namelijk een volgersaantal van 63.000+ volgers!

TrendySpeelgoed.nl is een webshop met ca. 1.000 verschillende artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Er worden zowel kinderen (en ouders) in Nederland én België blij mee gemaakt. De verkoop vindt plaats via de eigen webshop, marktplaatsen en ook via affiliate webshops. TrendySpeelgoed.nl is opgericht in 2004 en bestaat dit jaar alweer 18 jaar.  Ook is onlangs TrendySpeelgoed.be voor de Belgische klanten gelanceerd. 

Sinds 1 januari 2021 is Stan mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de marketing, klantenservice en administratie. In de laatste maanden van het jaar worden ook bedrijven voorzien van ingepakte Sinterklaascadeaus voor de feesten die worden gegeven.

Ontwerp zonder titel (98)
Plantenreus logo

Plantenreus.nl is ons project gericht op alle soorten planten, voor zowel huizen als kantoren. Hierbij hebben wij een mooie samenwerkingen opgezet, waardoor we naast ons zeer uitgebreide assortiment planten ook hele scherpe en voordelige voorwaarden kunnen bieden aan onze klanten.

Met Plantenreus.nl zijn wij een zeer uitgebreide campagne gestart, waarmee we ons gaan richten op alle aspecten van online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, Shopping, Social Media en linkbuilding. Hierdoor hebben wij al een hele mooie stijgende lijn weten te behalen!

Goedkoop-Rookhout.nl is een webshop met verschillende soorten rookhout voor de fanatieke en hobby barbecue fanaten. Het rookhout wordt in verschillen vormen aangeboden: chunks, rooksnippers en rookmot. Elke soort (appel, beuk, eik, hickory, esdoorn, kers, peer, citroen, sinaasappel, etc) heeft haar eigen unieke smaak en is weer te combineren bij een specifiek stuk vlees of vis. 

Stan heeft dit project medio 2021 opgezet en onlangs de nieuwe webshop gelanceerd. Verkoopt vindt vooral plaats via de eigen webshop en in mindere mate via marktplaatsen. Alle rookhout is uit voorraad leverbaar en wordt geleverd aan zowel consumenten als bedrijven. Ook zijn de producten te vinden bij de lokale slagers. Onlangs is Goedkoop-Rookhout.be voor de Belgische klanten gelanceerd. 

Ontwerp zonder titel (99)