Skip to content
Menu

Referenties

De projecten waar wij aan gewerkt hebben of momenteel nog aan werken & waar we ontzettend trots op zijn! Benieuwd naar de resultaten of de werkzaamheden die we verricht hebben om dit succesverhalen te maken? Vraag er gerust naar!

Helder Helen

“Begin dit jaar heb ik met Stan samengewerkt aan een Facebook advertentie-campagne voor onze coachpraktijk. Het doel was om een groter publiek aan te spreken in en om Utrecht. En dat is gelukt! Vanaf het eerste moment dat ik met Stan samenwerk heb ik een rotsvast vertrouwen in zijn kennis. Hij weet waar het over gaat, geeft goede tips en kent Facebook op z’n duimpje. Wat ik verder super tof vind aan Stan is dat hij meedenkt, écht de tijd neemt om uit te leggen wat hij bedoelt en dit ook visueel laat zien. Verder hebben we in de dagen dat de campagne liep regelmatig contact gehad over de resultaten. De korte lijnen om te schakelen en de heldere manier van communiceren zorgen ervoor dat ik zéker weer bij Stan aanklop bij de volgende marketing actie. Van harte aanbevolen, dus! En oh ja, je kunt ook nog met hem lachen. Niet onbelangrijk voor de spirit en energie :)”
 
Saskia de Boer – Eigenaar Helder Helen
 
Ontwerp zonder titel - 2022-03-08T130753.421
Saskia de Boer
Parkhotel-Sauerland-min
Kay Smeijer

Boutique Hotels Sauerland

“In juli 2020 zijn wij een samenwerking gestart met Stan en Hessel. Wij namen op dat moment een hotel over waar een basis was gelegd voor een website, maar welke wij graag verder wilden uitbouwen om meer directe boekingen binnen te krijgen.

Ons werd eerlijk en duidelijk uitgelegd hoe en welke online marketing werkzaamheden wij nodig hadden voor de resultaten die wij wensen voor ons hotel. Wij zijn dan ook gestart met enkel SEO werkzaamheden en hebben er na zes maanden voor gekozen om ook te starten met Facebook campagnes en SEA werkzaamheden.

De resultaten spreken voor zich! In een tijd waar het niet makkelijk is geweest voor de hotelbranche zijn onze directe boekingen met meer dan verdubbeld per maand. Bedankt voor jullie inzet!”

Kay Smeyer – Manager Boutique Hotels Sauerland

Megatuinshop, Groenedakenshop & Rotsplantenshop

“Stan & Hessel hebben mij geholpen met het opzetten van feeds voor Google Shopping, inclusief het aanmaken van mijn Google Ads en Google Merchant center accounts. Stan heeft voor mij structureel contact met iemand van Google Ads om de campagnes zo optimaal mogelijk te laten draaien. In het hoogseizoen zitten ze er extra scherp op zodat ik daar het optimale resultaat uit kan halen. Mét succes, want soms moet ik vragen om de dagbudgetten te verlagen omdat ik de orders niet aan kan. Erg blij met deze samenwerking!”
 
Joey de Croon – Eigenaar Megatuinshop.nl & Groenedakenshop.nl & Rotsplantenshop.nl
Ontwerp zonder titel - 2022-03-08T130455.030
Joey de Croon
Beekman Motoren logo
Leon In't Veld

Beekman motoren

“Als startende motorzaak wilden wij graag nieuwe klanten werven. Naast veel mond op mond reclame hadden wij wat budget uitgetrokken voor online marketing. Hessel en Stan van Marketing Concepts hebben ons geholpen om diverse campagnes op zetten in zowel Google als Social Media. Dit wierp al snel zijn vruchten af doordat zij locatie gericht mensen wisten te bereiken.

Ook heeft Marketing Concepts diverse zoekwoord onderzoeken gedaan en de teksten op onze website verbeterd zodat we beter vindbaar zijn in zoekmachines.

De samenwerking met Hessel en Stan hebben wij als erg prettig ervaren. Ze weten waar ze over praten en denken goed met je mee. Onze vraag wordt direct vertaald in doelgerichte marketingstrategie. Echt aanpakkers! En zeker een aanrader!”

Leon in ‘t Veld – Mede eigenaar Beekman motoren

Imbarro Home & Fashion B.V.

“Met Imbarro Home & Fashion B.V. hadden we een sterke behoefte om onze vindbaarheid op het internet te vergroten. Dat betekent dat de teksten op onze website (algemeen, productteksten, collectie-teksten) e.d. aan een positieve kritische SEO-blik onderworpen moesten worden.

Daar hebben wij in de persoon van Hessel een goede partner in gevonden. Hij heeft teksten beoordeeld, her- en geschreven en we zien dat onze website vaker gevonden en bezocht wordt. Hessel is duidelijk in zijn communicatie, noemt “man en paard”, stimuleerde ons ook om “de vaart erin te houden”. Kortom een professional die je helpt om je business te vergroten.”

Gerco Morsink – Eigenaar Imbarro Home & Fashion B.V.
Imbarro Home & Fashion logo
Gerco Morsink
Ontwerp zonder titel (100)
Leander Bakker van Cafe Bakker

Café Bakker

“Voor onze social media werkzaamheden zocht ik een partij die goed met mijn kroeg matcht en begrijpt wat onze bezoekers willen. De klik met Hessel en Stan was er meteen en na een gezellig biertje samen zijn we begonnen om de social media uit handen te geven.

Ze begrijpen goed wat wij willen uitstralen en zijn zeer snel wanneer het gaat om direct handelen. Zelfs voor vragen voor kleine aanpassingen in vormgeving kan ik bij ze terecht. De verschillende evenementen die ik promoot via de sociale kanalen worden druk bezocht, dus voor mij een hele goede reden om door te gaan met Marketing Concepts!”

Leander Bakker – Eigenaar Café Bakker

PartsRepublik.com

“Ik kan niet anders zeggen dan dat wij bij PartsRepublik echt zeer tevreden zijn over de manier hoe Stan en Hessel ons op weg heeft geholpen op het gebied van online marketing. Het was geen gemakkelijke klus, we hebben een website met veel verschillende pagina’s en we wilden vooral op SEO-gebied groeien. Stan en Hessel hebben ons met hun bureau Marketing Concepts erg goed geholpen.

Ze hebben tips gegeven over hoe we PartsRepublik konden verbeteren, zoals teksten plaatsen op pagina’s, interne linkbuilding, juiste metadata, et cetera. Elke verandering wordt doorgemeten en de effecten hiervan worden in een makkelijk overzicht teruggekoppeld. Deze terugkoppeling is supergaaf om te zien, omdat je dan een statistisch overzicht krijgt, waar je ziet dat je stukje bij beetje groeit en een positieve ontwikkeling meemaakt. Ze hebben ons bijgestaan met de juiste dingen doen en de dingen juist doen!”

Koen de Haan – Eigenaar PartsRepublik.com
Ontwerp zonder titel (14)-min
Koen de Haan
Ontwerp zonder titel - 2022-03-08T131628.676

Hotel Sonne Seiffen

“Stan & Hessel zijn in 2019 voor ons begonnen met de marketing voor ons hotel. Na wat oriënterende gesprekken werd er uitgelegd hoe het proces er uit zou zien. We zijn er in Maart mee begonnen om voornamelijk het zomerseizoen meer overnachtingen binnen te krijgen. Na het eerste zomerseizoen met Stan en Hessel gewerkt te hebben, merkte je gelijk de omzetverhoging. Hierna hebben we de keuze gemaakt om voor de herfstvakantie en kerstperiode hiermee door te gaan. We zijn nog steeds erg blij met deze samenwerking en de hulp/tips die we van ze krijgen.

Tristan Kerseboom – Eigenaar Hotel Sonne Seiffen

Vrijblijvend advies?

Wij denken graag met je mee. De koffie staat klaar.