Samenwerking met Webzeker Webdesign

De kracht van samenwerking tussen online marketing en webdesign

Tagline

Martijn Benschop, eigenaar van Webzeker Webdesign uit Lemmer, bouwt sinds 2012 professionele websites voor het MKB. Hierbij maakt hij gebruik van WordPress: het meest gebruikte systeem om professionele websites mee te bouwen. WordPress is snel, uitstekend onderhoudbaar, veilig, zoekmachine vriendelijk en prima uit te breiden voor groeiende bedrijven.
Veel ondernemers hebben voldoende aan een website die dient als digitaal visitekaartje. Daarvoor heeft Webzeker Webdesign de expertise in huis. Voor een eerlijk en transparant tarief bouwt Martijn Benschop een goed doordachte website die aansluit bij uw huisstijl en die uw doelgroep aanspreekt.
Een andere groep klanten vindt het belangrijk dat een website met bepaalde zoekwoorden op hoge posities in Google wordt weergegeven. In dit geval moet de website worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, oftewel SEO (Search Engine Optimization).

Professionele zoekmachine optimalisatie bestaat uit een technisch en een inhoudelijk component. Voor het gebruik van de juiste software heeft Webzeker Webdesign de expertise in huis. Het inhoudelijke gedeelte is een specialisme waarvoor Webzeker Webdesign en Marketing Concepts samenwerken. Binnen deze samenwerking verzorgt Webzeker Webdesign de technische kant, terwijl Marketing Concepts de online marketing voor zijn rekening neemt.

Door deze vorm van samenwerking heeft u als ondernemer specialisten op beide vakgebieden en dus het beste van twee werelden.


Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een professionele WordPress website? Neemt u dan eens contact op met Martijn Benschop van Webzeker Webdesign via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 of e-mail info@webzeker-webdesign.nl