Skip to content
Menu

SEA Deventer

Wie wil nou eigenlijk niet zo snel mogelijk de juiste doelgroep bereiken? Wij kunnen dit voor je realiseren, door middel van een perfecte SEA campagne in Deventer. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij als geen ander hoe wij dit aan moeten pakken.

Wij werken graag met jou samen om een goede SEA strategie te ontwikkelen en deze uit te voeren, zodat jij vandaag nog kunt beginnen met het krijgen van meer klanten én omzet via advertenties in Google!

Wij weten als geen ander hoe wij meer uit jouw SEA campagnes kunnen halen!

Marketing-Concepts is dé SEA expert in Deventer en omstreken! Wij weten hoe wij jouw campagnes op moeten zetten en weten precies de juiste mensen te bereiken die voor jouw bedrijf interessant zijn. Door deze Google advertenties kom jij direct bovenaan in Google. Dit betekent natuurlijk ook direct meer bezoekers en dus ook direct meer resultaat!

En weet je wat mooi is? Wij nemen je natuurlijk graag alles uit handen! Wij voeren het zoekwoord onderzoek uit, zetten de strategie uit en vullen alle advertenties en het gehele account.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.

De betekenis van “SEA”

Wat is eigenlijk de betekenis van van “SEA”? SEA staat voor “Search Engine Advertising”. Hiermee wordt het adverteren via zoekmachines bedoeld. De zoekmachine waarin het meeste geadverteerd wordt is natuurlijk Google.

Door middel van een betaalde campagne kun jij binnen een paar makkelijke stappen direct bovenaan komen in Google. Hierdoor hoef je dus niet te wachten totdat bijvoorbeeld Google jouw website en/of pagina’s heeft geïndexeerd, maar kom je direct bovenaan.

De advertenties van Google staan altijd bovenaan als je zoekt op een bepaald zoekwoord. Nog boven de “organische zoekwoorden”, waar we met de SEO mee bezig zijn. SEA in Deventer is daarom een een erg geschikte manier om te beginnen met het krijgen van je eerste bezoekers en/of klanten.

Doordat wij jou kunnen helpen met het snel opzetten van een campagne, kun je dus binnen de kortste keren bovenaan komen, nog voordat jouw (nieuwe) website is opgenomen in de zoekresultaten van Google.

Daarom is SEA in Deventer ook een erg geschikte aanvulling op jouw SEO campagne, maar uiteraard ook als enige optie voor jouw bedrijf. Het is maar net wat jij als bedrijf wilt en hoeveel budget er beschikbaar is.

De SEA experts van Deventer én omgeving

Wij helpen jou natuurlijk graag met het uitdenken, opzetten en uitvoeren van een perfecte strategie. Wij weten als geen ander hoe SEA in Deventer werkt, wat de mogelijkheden zijn en uiteraard wat voor kosten hiermee gepaard gaan.

Wij helpen je graag door middel van een gratis adviesgesprek wat deze Google advertenties voor jouw bedrijf in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, etc. kan betekenen. Neem nu contact met ons op om te zien wat voor gigantische impact SEA op jouw bedrijf, klantenbestand en omzet kan hebben!

Contact opnemen en/of ons gratis adviesgesprek aanvragen kan via het contactformulier, door te mailen naar  info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

We drinken graag een kopje koffie met je, op ons kantoor in Deventer of bij jou op locatie!

SEA experts in Deventer, zo gaan wij te werk:

Wij, Stan en Hessel van Marketing-Concepts.nl, zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele SEA opdrachten. Je kunt ons daarbij inschakelen als bureau, maar ook als freelance SEA specialisten in Deventer. Dit is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft!

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie. Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als SEA experts in Deventer inschakelen?

✓ Wij zijn niet de duurste, wel dé beste! Wij willen SEA toegankelijk maken voor iedereen in Deventer, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe het adverteren in Google werkt!

Goed om te weten!

Klanten aan het woord