Skip to content
Menu

SEA Zutphen

Snel de juiste doelgroep bereiken? Dat kan via een SEA campagne in Zutphen oftewel: Google Advertenties! Door middel van een SEA campagne in Zutphen kun jij via een paar simpele stappen direct live met jouw eigen Google advertenties. Hierdoor bereik jij snel de mensen die zoeken naar de voor jou relevante zoekwoorden en kun je omzetten tot klanten van jouw bedrijf.

Wij werken graag met jou samen om een goede strategie te ontwikkelen en deze uit te voeren, zodat jij vandaag nog kunt beginnen met het krijgen van meer klanten én omzet!

Wij helpen je graag met een perfecte SEA strategie in Zutphen!

Wij zijn dé SEA specialist in Zutphen! Wij weten precies hoe wij jouw campagne op moeten zetten en weten precies de juiste mensen te bereiken die voor jouw bedrijf interessant zijn. Door deze Google advertenties kom jij direct bovenaan in Google, waardoor je direct resultaat kunt hebben.

Wij nemen je alles uit handen! Denk hierbij aan het uitvoeren een zoekwoorden onderzoek, opzetten van een strategie met de juiste structuur, het aanmaken en inrichten van jouw Ads account als het opzetten van alle SEA campagnes in Zutphen!

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is SEA precies?

SEA staat voor “Search Engine Advertising”. Dit betekent makkelijk gezegd dat dit het adverteren via zoekmachines is. De zoekmachine waarin het meeste geadverteerd wordt is natuurlijk Google. Door middel van een goede campagne kun jij tegen betaling binnen een paar makkelijke stappen direct bovenaan komen in Google. Hierdoor hoef je dus niet te wachten totdat bijvoorbeeld Google jouw website en/of pagina’s heeft geïndexeerd, maar kom je direct bovenaan.

De advertenties van Google staan altijd bovenaan als je zoekt op een bepaald zoekwoord. Nog boven de “organische zoekwoorden”, waar we met de SEO mee bezig zijn. SEA in Zutphen is daarom een een erg geschikte manier om te beginnen met het krijgen van je eerste bezoekers en/of klanten.

Doordat wij jou kunnen helpen met het snel opzetten van een campagne, kun je dus binnen de kortste keren bovenaan komen, nog voordat jouw (nieuwe) website is opgenomen in de zoekresultaten van Google. Daarom is SEA in Zutphen ook een erg geschikte aanvulling op jouw SEO campagne, maar uiteraard ook als enige optie voor jouw bedrijf. Het is maar net wat jij als bedrijf wilt en hoeveel budget er beschikbaar is.

De SEA specialist van Zutphen én omstreken

Wij helpen jou natuurlijk graag met het uitdenken, opzetten en uitvoeren van een perfecte strategie. Wij weten als geen ander hoe SEA in Zutphen werkt, wat de mogelijkheden zijn en uiteraard wat voor kosten hiermee gepaard gaan. Wij helpen je graag door middel van een gratis adviesgesprek wat deze Google advertenties voor jouw bedrijf in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, etc. kan betekenen.

Neem nu contact met ons op om te zien wat voor gigantische impact SEA op jouw bedrijf, klantenbestand en omzet kan hebben!

Contact opnemen en/of ons gratis adviesgesprek aanvragen kan via het contactformulier, door te mailen naar  info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

We drinken graag een kopje koffie met je, op ons kantoor in Zutphen of bij jou op locatie!

 

Hoe gaan wij te werk als SEA specialist in Zutphen?

Wij, Stan en Hessel van Marketing-Concepts.nl, zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele SEA opdrachten. Je kunt ons daarbij inschakelen als bureau, maar ook als freelance SEA specialisten in Zutphen. Dit is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft!

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie. Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Waarom ons als SEA specialist in Zutphen inschakelen?

✓ Wij zijn niet de duurste, wel dé beste! Wij willen SEA toegankelijk maken voor iedereen in Zutphen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe het adverteren in Google werkt!

Goed om te weten!

Klanten aan het woord