SEA (Google Ads) in Zutphen

Snel de juiste doelgroep bereiken? Dat kan via een SEA campagne in Zutphen oftewel: Google Advertenties. Door middel van een SEA campagne in Zutphen kun jij via een paar simpele stappen direct live met jouw eigen Google advertenties. Hierdoor bereik jij snel de mensen die zoeken naar de voor jou relevante zoekwoorden en kun je omzetten tot klanten van jouw bedrijf.

Wij werken graag met jou samen om een goede strategie te ontwikkelen en deze uit te voeren, zodat jij vandaag nog kunt beginnen met het krijgen van meer klanten én omzet.

Consultant

Maak kennis met onze sea consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Google Ads Zutphen

Wij zijn dé SEA specialist in Zutphen. Wij weten precies hoe wij jouw campagne op moeten zetten en weten precies de juiste mensen te bereiken die voor jouw bedrijf interessant zijn. Door deze Google advertenties kom jij direct bovenaan in Google, waardoor je direct resultaat kunt hebben.

Wij nemen je alles uit handen. Denk hierbij aan het uitvoeren een zoekwoorden onderzoek, opzetten van een strategie met de juiste structuur, het aanmaken en inrichten van jouw Ads account als het opzetten van alle SEA campagnes in Zutphen.

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

SEA strategie

SEA staat voor “Search Engine Advertising”. Dit betekent makkelijk gezegd dat dit het adverteren via zoekmachines is. De zoekmachine waarin het meeste geadverteerd wordt is natuurlijk Google. Door middel van een goede campagne kun jij tegen betaling binnen een paar makkelijke stappen direct bovenaan komen in Google. Hierdoor hoef je dus niet te wachten totdat bijvoorbeeld Google jouw website en/of pagina’s heeft geïndexeerd, maar kom je direct bovenaan.

De advertenties van Google staan altijd bovenaan als je zoekt op een bepaald zoekwoord. Nog boven de “organische zoekwoorden”, waar we met de SEO mee bezig zijn. SEA in Zutphen is daarom een een erg geschikte manier om te beginnen met het krijgen van je eerste bezoekers en/of klanten.

Doordat wij jou kunnen helpen met het snel opzetten van een campagne, kun je dus binnen de kortste keren bovenaan komen, nog voordat jouw (nieuwe) website is opgenomen in de zoekresultaten van Google.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?