SEO consultant

Opzoek naar ervaren (freelance) SEO consultants? Dan is Marketing Concepts het bedrijf dat je verder kan helpen. Met onze ervaren mensen die ook hun eigen websites en webshops runnen helpen wij tal van ondernemers met online groei.

In tegenstelling tot andere marketingbureaus hanteren wij geen uurtarieven van €100+. Bij ons krijg je ervaren en deskundige SEO consultants tegen eerlijke en schappelijke uurtarieven. Ook werken wij zonder langdurige contracten.

Consultant

Maak kennis met onze seo consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

SEO consultancy

Onze consultants werken op basis van SEO strategieën en gaan een echte samenwerking aan met jouw bedrijf. Op die manier komen we samen tot het maximale resultaat.

Ben jij benieuwd wat onze SEO consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

SEO strategie

Een organisatie online laten groeien kan lastig zijn! Met alle verschillende kanalen is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen en hoe je je ideale publiek moet bereiken. Daarom zijn de SEO-consultants van Marketing Concepts er om te helpen. Onze getrainde professionals hebben jarenlange ervaring in het helpen van klanten om snel in de Google rankings te klimmen en ervoor te zorgen dat hun sites geoptimaliseerd zijn voor hun specifieke doelgroep. Bovendien ontwikkelen we een gepersonaliseerde SEO-strategie voor uw bedrijf door uw markt te analyseren, de selectie van trefwoorden te verfijnen en de inhoud van uw website bij te werken.

We zorgen ervoor dat je website zichtbaar is op de pagina’s met zoekmachineresultaten (SERP’s) en werken dag in, dag uit om de zoekresultaten zoveel mogelijk te verbeteren door middel van linkbuilding en social media posting. Met de SEO-oplossingen van Marketing Concepts binnen handbereik kunt u zich minder zorgen maken over de technische details van SEO en meer over de online groei van uw bedrijf. Begin vandaag nog en kijk wat ons SEO-team voor je kan doen.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten!

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?

Succesvol groeien door middel van search engine optimization

In dit digitale tijdperk is het nog nooit zo belangrijk geweest om een solide SEO-strategie voor jouw bedrijf te hebben. SEO staat voor “search engine optimization,” en het doel is om jouw website zo zichtbaar mogelijk te maken op populaire zoekmachines zoals Google en Bing. Het omvat het optimaliseren van webpagina’s zodat ze overeenkomen met de taal van zoekopdrachten van webgebruikers, het optimaliseren van afbeeldingen en video’s zodat ze verschijnen in de resultaten van zoekmachines, en ervoor zorgen dat alle links terugverwijzen naar jouw website. Het kan tijdrovend zijn, maar de moeite waard als je de tijd neemt om een goed SEO-plan te ontwikkelen.

Een succesvolle SEO-strategie levert veel op: het organische verkeer op jouw website neemt toe, je krijgt een voorsprong op concurrenten, de naamsbekendheid neemt toe en het vertrouwen van klanten neemt toe. Bovendien zorgt het verzorgen van uw SEO ervoor dat je vaker verschijnt in lokale zoekopdrachten. Aarzel dus niet om te investeren in zoekmachine optimalisatie diensten als je online groei wilt. Het nemen van de juiste stappen zal de kans op succes voor uw bedrijf enorm vergroten. De (freelance) SEO consultants van Marketing Concepts helpen je graag met het maken van de SEO strategie en de structurele uitvoering hiervan.