SEO in Deventer

Een goede SEO strategie in Deventer is voor ieder bedrijf tegenwoordig noodzakelijk. 93% van alle mensen zoeken, wanneer zij op zoek zijn naar een bepaald product of bepaalde dienst, via Google. Goede posities in de zoekmachine van Google, op de zoekwoorden die voor jouw bedrijf relevant zijn, zijn daarom van groot belang en kunnen je ontzettend veel opleveren.

Consultant

Maak kennis met onze SEO consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

SEO strategie

Hoe wij dit weten? Door onze jarenlange ervaring! Niet alleen als online marketeers bij verschillende grote online marketing bureaus maar ook door ons jarenlange ondernemerschap. Tijdens dit ondernemerschap hebben wij de SEO strategieën in Deventer voor onze eigen websites en webshops uitgedacht én uitgevoerd en hebben hierbij grote successen behaald.

Dit is hoe wij ons als online marketing bureau én SEO specialist in Deventer onderscheiden: “De combinatie van onze jarenlange bureau ervaring als online marketeers en het ondernemerschap!” Hierdoor hebben wij niet alleen de kennis, maar ook de pro-activiteit als mede-ondernemers.

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

Wat is SEO?

SEO staat voor “Search Engine Optimalization”. In onze eigen taal wordt dit ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit houdt in dat jouw website zal worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines, met name die van Google, om hier organisch beter vindbaar te zijn.

Tijdens de SEO optimalisatie in Deventer van jouw website, wordt er gekeken naar veel verschillende onderdelen waarin we jouw website kunnen verbeteren. Zo kijken wij onder andere naar de techniek van de website, de teksten (content) op jouw website en de waarde en autoriteit van jouw website. Deze hebben namelijk allemaal invloed op jouw online vindbaarheid.

Door goed jouw doelgroep in kaart te brengen, de relevante zoekwoorden te achterhalen en te monitoren hoe jouw website er nu voor staat weten wij een zo perfect mogelijke SEO strategie in Deventer te ontwikkelen zodat we deze topposities in Google ook met jouw website weten te halen.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?