Social media consultant

Opzoek naar ervaren (freelance) social media consultants? Dan is Marketing Concepts het bedrijf dat je verder kan helpen. Met onze ervaren mensen die ook hun eigen websites en webshops runnen helpen wij tal van ondernemers met online groei.

In tegenstelling tot andere marketingbureaus hanteren wij geen uurtarieven van €100+. Bij ons krijg je ervaren en deskundige social media consultants tegen eerlijke en schappelijke uurtarieven. Ook werken wij zonder langdurige contracten!

Consultant

Maak kennis met onze social media consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Social media consultant inhuren

Onze consultants werken op basis van online strategieën en gaan een echte samenwerking aan met jouw bedrijf. Op die manier komen we samen tot het maximale resultaat.

Ben jij benieuwd wat onze social media consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

Hulp bij jouw social media campagnes

Social media consultants zijn een waardevolle bron voor elk bedrijf dat zijn online bereik wil maximaliseren en zijn sociale strategie wil aanscherpen. De expertise van de social media consultants van Marketing Concepts kan helpen om de concurrentie voor te blijven en nog meer uit sociale media te halen. Met al deze mogelijkheden binnen handbereik is het niet meer dan logisch om social media consultants in te schakelen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Het inschakelen van social media-consultants kan een geweldige manier zijn om de aanwezigheid van je bedrijf te stimuleren op social media. Naast het verbinden van het bedrijf met potentiële klanten, kunnen onze social media consultants helpen het online landschap beter te begrijpen en op de hoogte te blijven van trends.

Ook kunnen de social media consultants inzicht verschaffen in welke inhoud het beste werkt, effectieve campagnes en advertenties creëren en de effectiviteit van uw inspanningen in realtime meten. Niet alleen dat, maar ze zullen de tools en de ervaring hebben om de juiste social media strategie te kiezen. 

MEER WETEN? BEKIJK EENS:

Goed om te weten!

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Ons uitgangspunt is dat wij online marketing voor iedereen toegankelijk willen maken. Dat betekent ook dat wanneer het financieel even niet uit komt, je nergens aan vast zit.

Komt het dus even een maand niet uit? Geen probleem. We horen het wel als het weer uit komt!

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?