Skip to content
Menu

Social Media Deventer

Social Media is tegenwoordig één van de belangrijkste kanalen om jouw doelgroep te bereiken. Daardoor kunnen we tegenwoordig echt niet meer om social media heen. Met Social Media marketing in Deventer kunnen we precies de doelgroep bereiken die voor jouw bedrijf relevant is.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende social media kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Ieder social media platform heeft zijn eigen voor- en nadelen, waardoor wij jou graag het juiste advies geven over welk platform jij zou moeten gebruiken!

Wij zijn hét social media bureau van Deventer

Eén van onze grootste voordelen is dat wij niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze eigen websites en webshops tientallen (al dan niet honderden) Social Media campagnes in Deventer hebben uitgedacht, opgezet en uitgevoerd. Hierdoor weten wij precies hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken.

Dit doen we door middel van advertenties, bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest, maar ook door organische posts te plaatsen voor onze klanten. Zo bereik je niet alleen een nieuwe doelgroep, maar bieden wij jou ook de mogelijkheid om organisch te groeien met bijvoorbeeld Facebook pagina likes.

Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Kennismaken?

Leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Social Media marketing in Deventer

Social Media marketing in Deventer betekent dat wij de specifieke marketing werkzaamheden via verschillende social media kanalen, zoals: Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Denk hierbij aan het adverteren op deze verschillende platformen, maar ook het dagelijks, wekelijks of maandelijks posten op deze social media platformen in Deventer.

Social Media marketing in Deventer kan voor bedrijven ontzettend waardevol zijn doordat je nieuwe- en hele specifieke doelgroepen kunt bereiken, waardoor jouw bedrijf flink kan groeien gekeken naar klantenbestand, omzet en uiteindelijk winst.

Het is uiteraard ook mogelijk dat wij jou het posten op deze platformen voor jou uit handen nemen. Hiervoor moeten wij een contentplanning zodat we precies inzichtelijk hebben wanneer en wat er gepost moet worden op bijvoorbeeld Facebook.

Hierdoor groeit jouw Facebook pagina ook organisch, gekeken naar bijvoorbeeld pagina-likes en zul je echt een toegevoegde waarde hebben met jouw Facebook pagina.

Wij zijn dé Social Media experts van Deventer en omstreken

Wij zijn dé Social Media experts van Deventer. Dit durven wij te zeggen omdat wij dit meerdere malen hebben bewezen met onze eigen concepten. Kijk bijvoorbeeld naar één van onze concepten genaamd “Sneakerplaats“. Hier hebben we op Instagram inmiddels meer dan 63.000+ volgers weten te krijgen.

Naast dat wij dit een ontzettend populair Instagram account hebben weten te creëren, hebben ook onze advertenties voor Sneakerplaats bewezen dat we weten wat we doen. Daarbij komen natuurlijk ook nog alle andere social media accounts in Deventer die wij in ons beheer hebben, waar wij ontzettend veel van hebben geleerd en dagelijks nog steeds leren.

Wij raden het daarom ook aan om vandaag nog te beginnen met een goede Social Media strategie in Deventer, waardoor je niet alleen nieuwe klanten bereikt, maar je ook voor je huidige klanten een echte toegevoegd waarde kan én zal zijn. Het lijkt ons natuurlijk fantastisch om je hier bij te helpen en om samen een strategie neer te zetten waar we beiden trots op zullen zijn.

Contact opnemen en/of ons gratis adviesgesprek aanvragen kan via ons contactformulier, door te mailen naar info@marketing-concepts.nl of door te bellen naar +31621194130 of +31639215939!

We drinken graag een kopje koffie met je, op ons kantoor in Deventer of bij jou op locatie!

Onze werkwijze als Social Media specialist in Deventer?

Wij, Stan en Hessel van Marketing-Concepts.nl, zijn zowel beschikbaar voor eenmalige- als structurele Social Media opdrachten in Deventer. Je kunt ons daarbij inschakelen als bureau, maar ook als freelance Social Media specialisten. Dit is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft!

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en het proactief meedenken met onze klanten. Hierdoor komen wij samen altijd tot de juiste oplossing, voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Wij werken via een simpel en transparant stappenplan: gesprek > onderzoek > ontwikkelen strategie > uitvoeren strategie. Hierbij houden we ons klanten altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, werkzaamheden en resultaten zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is wat er gedaan wordt en wat dit voor effect heeft op de campagne.

Hierom moet je ons als social media experts inschakelen:

✓ Wij zijn niet de duurste, wel dé beste! Wij willen Social Media marketing in Deventer toegankelijk maken voor iedereen, daarom hanteren wij betaalbare uurtarieven!

✓ Door ons jarenlange ondernemerschap weten wij wat ondernemers zoeken én willen. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden van andere bureaus!

✓ Wij weten ons te onderscheiden door onze flexibiliteit én pro-activiteit. Samen komen we altijd tot de juiste én beste oplossing voor jouw bedrijf!

✓ Geen vage werkzaamheden of afspraken. Wij zijn altijd 100% transparant en eerlijk over wat we doen en wat wij uitvoeren voor jouw campagne!

✓ Wij werken niet met stikkende contracten waar je lang aan vast zit. Hier zijn wij heel makkelijk en open in, waardoor dit altijd bespreekbaar blijft!

✓ Wij helpen je niet alleen met adverteren, maar kunnen je ook het posten alle platformen die interessant voor jou zijn uit handen nemen!

✓ Door onze jarenlange ervaring als online marketeers bij verschillende grote marketing bureaus weten wij hoe Social Media marketing in Deventer werkt!

Goed om te weten!

Klanten aan het woord