Social media Deventer

Social Media is tegenwoordig één van de belangrijkste kanalen om jouw doelgroep te bereiken. Daardoor kunnen we tegenwoordig echt niet meer om social media heen. Met Social Media marketing in Deventer kunnen we precies de doelgroep bereiken die voor jouw bedrijf relevant is.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende social media kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Ieder social media platform heeft zijn eigen voor- en nadelen, waardoor wij jou graag het juiste advies geven over welk platform jij zou moeten gebruiken.

Consultant

Maak kennis met onze social media consultants

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Social media beheer uitbesteden

Eén van onze grootste voordelen is dat wij niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze eigen websites en webshops tientallen (al dan niet honderden) Social Media campagnes in Deventer hebben uitgedacht, opgezet en uitgevoerd. Hierdoor weten wij precies hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken.

Dit doen we door middel van advertenties, bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest, maar ook door organische posts te plaatsen voor onze klanten. Zo bereik je niet alleen een nieuwe doelgroep, maar bieden wij jou ook de mogelijkheid om organisch te groeien met bijvoorbeeld Facebook pagina likes.

Kennismaken?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eerlijke uurtarieven

  • Geen langdurige contracten

  • Transparante werkwijze

  • Persoonlijke samenwerking

Social media marketing Deventer

Social Media marketing in Deventer betekent dat wij de specifieke marketing werkzaamheden via verschillende social media kanalen, zoals: Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Denk hierbij aan het adverteren op deze verschillende platformen, maar ook het dagelijks, wekelijks of maandelijks posten op deze social media platformen in Deventer.

Social Media marketing in Deventer kan voor bedrijven ontzettend waardevol zijn doordat je nieuwe- en hele specifieke doelgroepen kunt bereiken, waardoor jouw bedrijf flink kan groeien gekeken naar klantenbestand, omzet en uiteindelijk winst.

Het is uiteraard ook mogelijk dat wij jou het posten op deze platformen voor jou uit handen nemen. Hiervoor moeten wij een contentplanning zodat we precies inzichtelijk hebben wanneer en wat er gepost moet worden op bijvoorbeeld Facebook.

Hierdoor groeit jouw Facebook pagina ook organisch, gekeken naar bijvoorbeeld pagina-likes en zul je echt een toegevoegde waarde hebben met jouw Facebook pagina.

Meer weten? Bekijk eens:

Goed om te weten

Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf. Zowel intern als binnen alle samenwerkingen die we aangaan. Een paar belangrijke dingen uit onze werkwijze delen we vast.

Ben je benieuwd naar onze verdere aanpak? We maken graag kennis met je!

Vrijblijvende kennismaking

Wij willen online marketing toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen! Wij hanteren geen uurtarieven van €100 of meer die andere online marketing bureaus wel vragen.

Benieuwd naar ons uurtarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nee! 

Wij werken niet met jarenlange contracten waar je niet vanaf kunt. Elke nieuwe samenwerking die wij starten is voor een periode van zes maanden. Daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

We hanteren bewust zes maanden aanloop, wil je weten waarom? We vertellen het je graag.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring als online marketeers in combinatie met onze jarenlange ervaring als ondernemers.

Los van onze ervaring als online marketeers hebben we onze eigen websites en webshops. De combinatie van de bureau ervaring en de ervaring als ondernemer maakt ons van meerwaarde binnen al onze samenwerkingen.

Wij denken op een ander niveau mee met onze opdrachtgevers en kunnen op hetzelfde level sparren en waardevol advies geven.

Benieuwd naar wat wij zelf hebben opgezet? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben onze eigen werkwijze ontwikkeld en toegepast binnen al onze samenwerkingen. Dit resulteert in succesvolle en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ben jij benieuwd wat onze succesvolle werkwijze voor de (online) groei van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Al onze medewerkers zijn allround opgeleid, maar hebben ieder een eigen specialiteit. Daardoor kunnen we intern met ons hele team alle projecten tot een succes maken.

Denk hierbij aan SEO, SEA, Social Media beheer, Content, Linkbuilding, etc. 

Ook hebben wij verschillende partners om ons heen verzameld waardoor wij vrijwel nooit ‘nee’ hoeven te zeggen. Zo maken we websites en webshops, bestickeren en ontwerpen we design voor bedrijfsauto’s en maken we folders en flyers.

Met welk vraagstuk kunnen wij jou helpen?